Νέα


« 1 3 »


Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

KALIVIS SA LOGOΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG ανέθεσε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ για την Ελληνική, την Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER 21

Προϊόν στεγανοποίησης πολλαπλών χρήσεων με εξαιρετική πρόσφυση σε ξηρά και υγρά υποστρώματα.Το KÖSTER 21 είναι ένα υλικό 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες, εφαρμόζεται σε υγρή μορφή, είναι ελαστικό και έχει ιδιότητες γεφύρωσης ρωγμών.Λόγω της εφαρμογής του σε υγρή μορφή είναι μονολιθικό, πράγμα που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την εφαρμογή του σε καταστάσεις περίπλοκων αρχιτεκτονικών λεπτομερειών. Είναι σταθερό στην υπεριώδη ακτινοβολία και συνεπώς κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Το λευκό του χρώμα αντανακλά το ηλιακό φως και μειώνει τις θερμοκρασίες της επιφάνειας του κτηρίου. Είναι υλικό γρήγορης ωρίμανσης, υψηλής ελαστικότητας, ανθεκτικό σε περιστασιακή κυκλοφορία πεζών, γήρανση, υδρόλυση, υπεριώδη ακτινοβολία, παγετό και αλάτι.

Το KÖSTER 21 είναι στεγανό σε συνθετικά έλαια και αλειφατικούς υδρογονάνθρακες με υψηλά σημεία ζέσεως (μέχρι 2 bar). Το KÖSTER 21 δεν είναι ανθεκτικό σε ουσίες με υψηλές περιεκτικότητες αρωματικών υδρογονανθράκων όπως βενζόλιο, ξυλόλη, τολουόλιο, κλπ. Σε περίπτωση ερωτήσεων επικοινωνήστε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Το KÖSTER 21 δεν περιέχει πτητικές οργανικές ενώσεις (περιεκτικότητα VOC = 0), δεν περιέχει πολυουρεθάνες, ισοκυανικά και πίσσα.

Video: KÖSTER 21 - στεγανοποίηση με θερμοανακλαστικές ιδιότητες

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America