Νέα


« 1 3 »


Η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχυρώνει δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας ενεργειακών πύργων ψύξεως!

KALIVIS SA LOGOΣτις 15 Δεκεμβρίου 2020, η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας σκυροδέματος πύργων ψύξεως παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER KD 3 Sealer

Πυριτικό υγρό χαμηλού ιξώδους. Τα δραστικά συστατικά διεισδύουν βαθιά στο υπόστρωμα και σχηματίζουν αδιάλυτες στο νερό ενώσεις. Οι πόροι σφραγίζουν και παραμένουν μόνιμα στεγανοποιημένοι με συνεχή κρυστάλλωση. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με KÖSTER KD 1 Base και το KÖSTER KD 2 Blitz Powder για την στεγανοποίηση ορυκτών επιφανειών ενάντια σε αρνητική πίεση, όπως στην εσωτερική στεγανοποίηση υπογείων. Το σύστημα KÖSTER KD σταματά το ρέον νερό και σχηματίζει μόνιμο στρώμα στεγάνωσης σε τοιχοποιία και σκυρόδεμα.

Παρακολουθήστε τον τρόπο διακοπής των ενεργών διαρροών με το σύστημα KÖSTER KD System!

Βίντεο εφαρμογής: Όλα τα βήματα εφαρμογής του συστήματος KÖSTER KD System!

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America