Νέα

H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρουσιάζει την KÖSTER BAUCHEMIE AG στο INNOVATHENS στην Τεχνόπολη της Αθήνας

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 & Ώρα 19:00 στην Τεχνόπολη της Αθήνας στο Γκάζι, οι Έλληνες επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου (μελετητές, εφαρμοστές, κλπ) και κάθε ενδιαφερόμενος, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα καινοτόμα & πρωτοποριακά συστήματα στεγανώσεων KÖSTER και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες τους και για τους νέους ορίζοντες που ανοίγουν στην κατασκευή και προστασία των κτηρίων.


Στην εκδήλωση αυτή, την KÖSTER BAUCHEMIE AG θα εκπροσωπήσει ο International Sales Manager της εταιρίας, κύριος Hugo Torres.


Πρόσκληση για την εκδήλωση έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ www.kalivis.com και μπορείτε να την δείτε πατώντας ΕΔΩ.


Innovathens - Greece

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America