Ημερολόγιο Σεμιναρίων

Τα σεμινάρια μας συνδυάζουν τη θεωρία και την πρακτική εφαρμογή για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας κατασκευής.

Για την εκπαιδευση και την εμπειρογνωμοσύνη στις εφαρμογές, βασιζόμαστε στην εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, χημικών και τεχνικών μας. Μαζί με την ομάδα των εργαστηρίων μας, το προσωπικό μας συνεχώς προσπαθεί να φέρει την καινοτομία και να βελτιώσει τις τεχνικές εφαρμογής των προϊόντων μας. Ως αποτέλεσμα, οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας επωφελούνται λαμβάνοντας τις πιο σύγχρονες γνώσεις πρακτικών εκπαιδεύσεων.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει σεμινάριο αυτή τη στιγμή...

Τα τακτικά σεμινάρια πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, της άνοιξης και του φθινοπώρου. Ατομικά ραντεβού και εταιρικά κατά τόπους σεμινάρια είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και μπορούν να ζητηθούν καλώντας μας στο 210 3421 547.

Τα σεμινάρια μας πραγματοποιούνται με το λογισμικό TeamViewer 9. Για τη συμμετοχή, η έκδοση webbased μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς. Για τον σκοπό αυτό είναι απαραίτητο να κατεβάσετε το κατάλληλο software για Windows ή Android ή Linux ή Mac, αλλά δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Iraq Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America