Νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εξειδικευμένων Συστημάτων Στεγάνωσης της 6.9.2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εξειδικευμένων Συστημάτων Στεγάνωσης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

Στο Σεμινάριο και τις tech days του Kalivis group που προηγήθηκαν στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου, παρέστησαν οι: 

  • Hugo Torres, International Sales Manager KÖSTER BAUCHEMIE AG
  • Mario Mauf, Technical Specialist of TPO membranes division KÖSTER BAUCHEMIE AG
  • Bruno Zurmuehle, C.E.O. BAK Thermoplastic Welding Technology AG

οι οποίοι, μαζί με τον Γιώργο Διαμαντόγιαννη, Διευθυντή του Κλάδου Δομικών Υλικών της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, ανέπτυξαν διεξοδικά σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο τα θέματα του Σεμιναρίου για:

  • Στεγάνωση αρνητικών πιέσεων
  • Αντιμετώπιση ανερχόμενης υγρασίας
  • Στεγανωτικές μεμβράνες TPO

Οι εισηγητές του Σεμιναρίου εμβάθυναν και ανέλυσαν πλήρως τα παραπάνω θέματα, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για τα ολοκληρωμένα συστήματα στεγανωτικών λύσεων και τα πλεονεκτήματα των μεμβρανών TPO (PE) της KÖSTER BAUCHEMIE AG καθώς και για τα μηχανήματα θερμοπλαστικών συγκολλήσεων της BAK AG.

Όλοι οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν οι ίδιοι μεμβράνες TPO και να εκπαιδευθούν στη συγκόλληση δύσκολων σημείων, όχι μόνο με απλά και ψηφιακά μηχανήματα χειρός, αλλά και με τα μεγαλύτερα αυτόματα μηχανήματα BAK της σειράς, RoofOn και LarOn. Η βεβαίωση που θα λάβουν για την εκπαίδευση τους αυτή αποτελεί και το πρώτο βήμα πιστοποίησης τους από την KÖSTER BAUCHEMIE AG.

Στιγμιότυπα από το σεμινάριο μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America