Σύστημα Χώρων Στάθμευσης & Καταστρωμάτων Γεφυρών

Το σύστημα KÖSTER Car Parking and Bridge Deck Waterproofing αποτελείται από την εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών KÖSTER CT 225 Bridge Deck Coating και τις ελαστικές μεμβράνες στεγανοποίησης KÖSTER ECB 2F.

Το KÖSTER CT 225 Bridge Deck Coating είναι ένα θερμικά σταθερό εποξειδικό αστάρωμα και χρησιμοποιείται για την προετοιμασία των επιφανειών τμημάτων δρόμων από σκυρόδεμα, καταστρώματα γεφυρών, καταστρωμάτων στάθμευσης αυτοκινήτων και κατασκευών πολιτικού μηχανικού για υπερεργασία με μαστίχα άσφαλτο σύμφωνα με το ZTV-ING (μέρος 7).

Το σύστημα στεγανοποίησης που εφαρμόζεται απευθείας σε αυτό το αστάρι βασίζεται σε μεμβράνες KÖSTER ECB κατασκευασμένες από μείγμα Συμπολυμερούς Αιθυλενίου και ειδικής πίσσας. Η KÖSTER ECB 2F είναι μια μεμβράνη ειδικά σχεδιασμένη για την ασφαλή αδιαβροχοποίηση δρόμων, χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων και καταστρωμάτων γεφυρών, σύμφωνα με τα υψηλά γερμανικά πρότυπα ZTV-ING (μέρος 7). Οι μεμβράνες KÖSTER ECB 2F περιέχουν ένα κεντρικά ενσωματωμένο πλέγμα από ίνες γυαλιού και είναι επιπρόσθετα πλαστικοποιημένες με πολυεστερικό φλις και στις δύο πλευρές για να παρέχουν πρόσφυση στο υπόστρωμα από κάτω και στην επάνω δομή. Η εφαρμογή των μεμβρανών KÖSTER ECB 2F πραγματοποιείται με ζεστή πίσσα.

Για την αντιστάθμιση των κινήσεων μεταξύ διαφορετικών τμημάτων σκυροδέματος, είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί ένα σύστημα μεμβράνης δύο στρώσεων πάνω από τους αρμούς, ενώ μια ράβδος στήριξης τοποθετείται στο λοξότμητο τμήμα άρθρωσης μεταξύ των μεμβρανών.

Τηρείτε πάντα τις προδιαγραφές στις αντίστοιχες Τεχνικές Οδηγίες.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America