Σφράγιση αρμών σε σήραγγες

1 Συγκολλητικό
KÖSTER Acrylic Gel Pump
4 Σφράγιση αρμών
KÖSTER Injection Gel S4

Οι κρύοι και διαστολικοί αρμοί συχνά επηρεάζονται από διαρροές κατά την κατασκευή της σήραγγας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προταθεί επαναρμολόγηση. Οι πλευρές των αρμών πρέπει πρώτα να επιπεδωθούν και να επισκευαστούν με το KÖSTER Repair Mortar. Οι πλευρές των αρμών πρέπει να είναι υγιείς και συμπαγείς και χωρίς λάδια και γράσα. Ένα κορδόνι PE τοποθετείται κατά μήκος του αρμού και οι πλευρές του αρμού ασταρώνονται με το KÖSTER FS Primer 2C. Αφού ωριμάσει το αστάρι, το KÖSTER Joint Sealant FS-V εφαρμόζεται με ένα πιστόλι και εξομαλύνεται.

Σε περιπτώσεις όπου ο αρμός δεν μπορεί να επισκευαστεί, είναι σημαντικό να αποφευχθεί η διείσδυση νερού προκειμένου να διατηρηθεί η περιοχή λειτουργίας στεγνή. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστώνται οι  ταινίες KÖSTER Joint Tapes .

Προσέχετε πάντοτε τις προδιαγραφές των υλικών και τις αντίστοιχες τεχνικές οδηγίες.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America