Αυτοεπιπεδούμενα υποστρώματα γρήγορης ωρίμανσης σε ορυκτές και μη απορροφητικές επιφάνειες

1 Αστάρι
KÖSTER SL Primer
KÖSTER VAP I 06
2 Επίστρωση δαπέδου
KÖSTER SL Premium

Για την τοποθέτηση συστημάτων δαπέδων και επιστρώσεων σε νέα ή υφιστάμενα κτήρια, τα υποστρώματα συνήθως θα πρέπει να επιπεδωθούν. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί μια επίπεδη και εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια κατάλληλη για μια ευρεία ποικιλία συστημάτων δαπέδων. Για να εξασφαλίσουμε άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα, εφαρμόζουμε στην επιφάνεια το αστάρι KÖSTER SL Primer. Το KÖSTER SL Primer λειτουργεί ως γέφυρα πρόσφυσης εξασφαλίζοντας την ομοιογενή απορρόφητικότητα της επιφάνειας και δεσμεύοντας την εναπομείνουσα σκόνη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει ένα σταθερό και υγιές υπόστρωμα. Το KÖSTER SL Primer ωριμάζει γρήγορα και μπορεί να δεχθεί σύντομα την επόμενη στρώση. Στη συνέχεια η επιπέδωση γίνεται με το KÖSTER SL Premium σε μία στρώση πάχους μεταξύ 2 και 15 mm (σε κοιλότητες έως 30 mm). Το KÖSTER SL Premium είναι ένα αυτοεπιπεδούμενο υπόστρωμα υψηλής ποιότητας για την επισκευή σκυροδέματος και υφισταμένων επικαλυμμένων δαπέδων. Το υλικό χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στη θλίψη και ωριμάζει με σχεδόν μηδενική συρρίκνωση, αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία ρωγμών.

Λόγω της εξαιρετικής ρευστότητάς του, το KÖSTER SL Premium είναι πολύ εύκολο και ασφαλές κατά την εφαρμογή του. Επιπλέον, το KÖSTER SL Premium είναι κατάλληλο για μη απορροφητικά υποστρώματα, π.χ. σε επιφάνειες που έχει εφαρμοστεί το KÖSTER VAP I 2000 για έλεγχο της υγρασίας, σε υφιστάμενες εποξειδικές επιστρώσεις ή ακόμα και σε πλακάκια.

Ως γέφυρα πρόσφυσης, χρησιμοποιείται το αστάρι KÖSTER VAP I 06 Primer. Το KÖSTER SL Premium επιτρέπει την εφαρμογή της επόμενης στρώσης σε σύντομο χρονικό διάστημα: Η βατότητα επιτυγχάνεται μετά από 3-4 ώρες, η τοποθέτηση πλακιδίων μπορεί να πραγματοποιηθεί 5 ώρες μετά και, ύστερα από 24 ώρες ωρίμανσης, το υλικό αποκτά αντοχές για κυκλοφορία μαλακών ελαστικών.

Προσέχετε πάντοτε τις προδιαγραφές των υλικών και τις αντίστοιχες τεχνικές οδηγίες.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America