Συστήματα ενσωματωμένης διπλής στεγάνωσης κατά την διάνοιξη σηράγγων

1 Έγχυση ρωγμών
KÖSTER IN 7
2 Εξαρτήματα
KÖSTER 1C Injection Pump
KÖSTER Superpacker 10 mm x 85 mm CH
3 Διακοπή ενεργών διαρροών
KÖSTER KD 2 Blitz Powder
4 Στεγανωτικό υλικό
KÖSTER KD System
KÖSTER NB 4000

Η μέθοδος για τη στεγανοποίηση των σηράγγων με τα προϊόντα KÖSTER βασίζεται σε συνδυασμό στεγανοποίησης της αρνητικής πλευράς και στην εφαρμογή ενός επαλειφόμενου υλικού που λειτουργεί σαν στεγανωτικό γεφύρωσης αρμών. Τα στρώματα στεγανοποίησης δεν μπορούν να διεισδύσουν και το νερό δεν θα μετακινηθεί πλευρικά μεταξύ των στρωμάτων όπως με τις μεμβράνες. Το σύστημα δεν χρειάζεται αποστράγγιση. Δεν απορρίπτεται νερό από το περιβάλλον έδαφος, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η στάθμη του νερού.

Το σύστημα αυτό είναι κατάλληλο για σήραγγες που κατασκευάζονται με κλειστές τεχνικές κατασκευής. Το ρέον νερό σταματά με την εφαρμογή του KÖSTER IN 1 και στη συνέχεια σφραγίζεται μόνιμα με την ελαστική ρητίνη KÖSTER IN 2. Σε περίπτωσεις μικρών διαρροών ή που ρέει νερό από τους τοίχους εφαρμόζεται το KÖSTER KD 2 Blitz Powder. Για στεγανοποίηση ολόκληρης της επιφάνειας από αρνητικές πιέσεις το KÖSTER NB 1 Grey εφαρμόζεται στο στεγνό και στερεό υπόστρωμα. Αφού το KÖSTER NB 1 Grey έχει ωριμάσει και έχει σκληρύνει την επιφάνεια εφαρμόζεται το KÖSTER CFR στο στεγανοποιημένο και στεγνό υπόστρωμα. Τέλος, το σύστημα καλύπτεται με σκυρόδεμα. Η στεγανοποίηση είναι ενσωματωμένη μεταξύ των δύο στρώσεων του σκυροδέματος.

Προσέχετε πάντοτε τις προδιαγραφές των υλικών και τις αντίστοιχες τεχνικές οδηγίες.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America