Στεγανοποίηση των κατασκευαστικών αρμών στις ενώσεις τοίχων και δαπέδων

1 Εγκατάσταση packers
KÖSTER Superpacker 13 mm x 115 cm CH
2 Αντλία
KÖSTER 1C Injection Pump
3 Ρητίνη
KÖSTER 2 IN 1
KÖSTER IN 4

Για την εκ των υστέρων στεγανοποίηση των ενώσεων τοίχου-δαπέδου, οι οπές πρέπει να γίνουν υπό γωνία σε σχέση με το κατακόρυφο επίπεδο. Η διάνοιξη των οπών πρέπει να κατευθύνεται περίπου στο μέσον της ένωσης τοίχου δαπέδου.

Για αυτή την εφαρμογή χρησιμοποιούνται οι KÖSTER Superpackers ή οι KÖSTER One Day Site Packers. Το ένεμα εφαρμόζεται με την αντλία έγχυσης KÖSTER 1C Injection Pump.

Για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί το KÖSTER IN 5, το οποίο είναι ένεμα πολυουρεθανικής ρητίνης πολύ χαμηλού ιξώδους και με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να εισχωρήσει στις μικρές και λεπτές ρωγμές κατά μήκος των κατασκευαστικών αρμών(ενώσεων).

Σε περίπτωση ρέοντος νερού ή όταν δεν είναι βέβαιο αν η ρωγμή είναι "ξηρή" ή "υγρή", εισάγεται το KÖSTER 2 IN 1 δύο φορές σε απόσταση 10 - 20 λεπτών για να εξασφαλιστεί ότι η ένωση θα είναι μόνιμα και ελαστικά σφραγισμένη.

Προσέχετε πάντοτε τις προδιαγραφές των υλικών και τις αντίστοιχες τεχνικές οδηγίες.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America