Ενέματα υπό πίεση σε ρωγμές που φέρουν νερό.

Σε περίπτωση διαρροής νερού από μια ρωγμή, εφαρμόζεται ένας συνδυασμός KÖSTER IN 1 (πολύ γρήγορη διόγκωση αφρού μετά την επαφή με το νερό) και KÖSTER IN 2 (χρησιμοποιείται για μόνιμη στεγανοποίηση της ρωγμής).

Το KÖSTER IN 7 είναι ένα ένεμα ρητίνης, με πολύ γρήγορη διόγκωση αφρού δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια μόνιμη ελαστική σφράγιση. Το KÖSTER IN 7 χρειάζεται να έρθει σε επαφή με νερό για να διογκωθεί ο αφρός και για να ωριμάσει.

Όλες οι ρητινενέσεις KÖSTER εφαρμόζονται με την αντλία έγχυσης KÖSTER 1C Injection Pump μέσω βαλβίδων έγχυσης packers που τοποθετούνται μέσα στη ρωγμή. Ανάλογα με την εφαρμογή, διατίθενται διαφορετικΆ packers. Τα KÖSTER Impact Packers "12" εγκαθίστανται πολύ γρήγορα και συνιστώνται για χαμηλή έως μέση πίεση.

Τα KÖSTER Packers και τα KÖSTER Superpackers χρησιμοποιούνται για όλες τις εφαρμογές από χαμηλή μέχρι υψηλή πίεση.

Τα KÖSTER Superpackers χρησιμοποιούνται για όλες τις εφαρμογές με χαμηλή και υψηλή πίεση. Τα KÖSTER One Day Site Packers διαθέτουν μια επιπλέον αντεπίστροφη βαλβίδα η οποία στο κάτω μέρος του packer εμποδίζει το ένεμα να ρέει προς τα πίσω και να βγαίνει έξω από τον τοίχο, έτσι ώστε το επάνω μέρος του packer να μπορεί να αφαιρεθεί αμέσως μετά το ένεμα και η οπή να παραμείνει σφραγισμένη. Η οπή διάτρησης μπορεί να σφραγιστεί αμέσως μετά το ένεμα.

Προσέχετε πάντοτε τις προδιαγραφές των υλικών και τις αντίστοιχες τεχνικές οδηγίες.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America