Οριζόντια φράγματα συμπαγούς τοιχοποιίας με ενεμάτωση υπό πίεση

2 Εφαρμογή οριζόντιου φράγματος με έγχυση
KÖSTER Mautrol 2C
KÖSTER Mautrol Flex 2C
3 Αντλία
KÖSTER 1C Injection Pump

Γρήγορη και αποτελεσματική: Η εγκατάσταση ενός οριζοντίου φράγματος μέσω ενεμάτωσης υπό πίεση. Όταν είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί ότι ο τοίχος δεν έχει ρωγμές ή κενά, το οριζόντιο φράγμα μπορεί να εγκατασταθεί με σύστημα ενεμάτωσης υπό πίεση.  Οι ρωγμές και τα κενά που εμφανίζονται κατά τη διάνοιξη των οπών ενεμάτωσης γεμίζονται με το KÖSTER Borehole Suspension. Μετά το γέμισμα, η οπή ανοίγεται εκ νέου με τρυπάνι.

Κατάλληλα υγρά ενεμάτωσης για τέτοιου τύπου εφαρμογές είναι τα KÖSTER Crisin 76 Concentrate, KÖSTER Mautrol 2C και KÖSTER Mautrol Flex 2C. Τα υλικά δύο συστατικών (2C) έχουν συντομότερο χρόνο ωρίμανσης, που συνεπάγεται συντομότερη έμφραξη των τριχοειδών.

Σε περιπτώσεις που η ζημιά προκαλείται από ανερχόμενη υγρασία, ο παλαιός σοβάς πρέπει να αφαιρεθεί από τον τοίχο. Μετά την τοποθέτηση του οριζοντίου φράγματος απαιτείται η εφαρμογή του σοβά KÖSTER Restoration Plaster. Ο σοβάς KÖSTER Restoration Plaster επιτρέπει την αποβολή της υγρασίας από την τοιχοποιία χωρίς ζημιές. Οι σοβάδες KÖSTER Restoration plasters είναι διαπνέοντες και υδροφοβικοί. Απορροφούν τα εναπομείναντα άλατα της τοιχοποιίας αποτρέποντας τον χνοασμό στην επιφάνεια και την πρόκληση ζημιάς στον τελικό σοβά ή στη βαφή.

Οι σοβάδες KÖSTER Restoration Plasters είναι διαθέσιμοι σε διάφορες πoικιλίες (γκρι, λευκό, γρήγορης ωρίμανσης και ελαφροβαρές). Ο σοβάς KÖSTER Restoration Plaster White χρησιμοποιείται συχνά σε παλιά κτήρια χωρίς να απαιτείται στη συνέχεια βαφή. Ο σοβάς KÖSTER Fine Plaster δημιουργεί μια πολύ ομαλή επιφάνεια και εφαρμόζεται όταν είναι επιθυμητό να ικανοποιηθούν οι αρχιτεκτονικοί στόχοι. Οι σοβάδες KÖSTER Restoration Plasters μπορούν να βαφούν μόνο με διαπνέοντα χρώματα (ανοιχτά σε διάχυση υδρατμών) όπως το KÖSTER Silicon Paint White.

Προσέχετε πάντοτε τις προδιαγραφές των υλικών και τις αντίστοιχες τεχνικές οδηγίες.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America