Ενέματα κατασκευαστικών αρμών(ενώσεων) μέσω ειδικής διάτρητης σωλήνας

1 Σωλήνας έγχυσης

2 Ρητίνη
KÖSTER IN 5

Οι κατασκευαστικοί αρμοί, ειδικά στην ένωση τοίχου-δαπέδου που βρίσκεται κάτω από το επίπεδο του εδάφους, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή όταν πρόκειται για στεγάνωση. Προβλήματα σε αυτόν τον τομέα δεν είναι ασυνήθιστα. Πριν από την διάστρωση του σκυροδέματος για τον ανερχόμενο τοίχο, ο σωλήνας εγκαθίσταται στον κατασκευαστικό σύνδεσμο. Οι εύκαμπτοι σωλήνες ενέματος είναι διάτρητοι ή με σχισμές. Αφού σκληρυνθεί το σκυρόδεμα, μια ελαστική ρητίνη εισάγεται με πίεση στον ελαστικό σωλήνα. Ο κατασκευαστικός αρμός(ένωση) είναι πλέον μονίμως ελαστικά σφραγισμένος και στεγανός.

Για την εφαρμογή μέσω σωλήνα ενέματος το KÖSTER IN 5 είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει χαμηλό ιξώδες και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτές οι δύο πτυχές είναι πολύ σημαντικές για την εφαρμογή, έτσι ώστε το υλικό να έχει αρκετό χρόνο για να εισέλθει στα μικρά και λεπτά κενά και να μην αρχίζει να αντιδρά αμέσως κατά τη διάρκεια του ενέματος.

Προσέχετε πάντοτε τις προδιαγραφές των υλικών και τις αντίστοιχες τεχνικές οδηγίες.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America