Νέα


« 1 3 »


Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

KALIVIS SA LOGOΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG ανέθεσε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ για την Ελληνική, την Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER One-Day-Site Packer 13 mm x 120 mm CH

Τα KÖSTER ONE-DAY-SITE Packers επιτρέπουν την ολοκλήρωση της έγχυσης των ρητινών με πίεση την ίδια ημέρα.

Είναι βιδωτά packers και διαθέτουν ισχυρή κωνική κεφαλή προσαρμογής και δύο αντεπίστροφες βαλβίδες. Αμέσως μετά την έγχυση, το τμήμα του packer που προεξέχει από τον τοίχο μπορεί να ξεβιδωθεί και να αφαιρεθεί. Το κεντρικό τμήμα του packer παραμένει στον τοίχο και σφραγίζει την οπή, έτσι ώστε να μην μπορεί να ρέει έξω το υλικό ακόμη και υπό υψηλή πίεση. Έτσι. η οπή μπορεί να κλείσει αμέσως μετά το ένεμα.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America