Νέα


« 1 3 »


Η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχυρώνει δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας ενεργειακών πύργων ψύξεως!

KALIVIS SA LOGOΣτις 15 Δεκεμβρίου 2020, η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας σκυροδέματος πύργων ψύξεως παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER Joint Sealant FS-V black

Σφραγιστικό με εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις και υψηλή αντοχή σε γλυκό και θαλασσινό νερό, διαλύματα αλατιού, πετρέλαιο και ορυκτέλαια. Είναι κατάλληλο για χρήση μέσα στο έδαφος και έχει αντιριζικές ιδιότητες. Είναι ελαστικό, σταθερό υλικό δύο συστατικών, με βάση τα πολυσουλφίδια. Χρώμα μαύρο.

Τα πεδία εφαρμογής του περιλαμβάνουν τη μόνιμη ελαστική στεγάνωση οριζόντιων αρμών σε υπόγειες κατασκευές, όπως θεμέλια, μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, χώροι στάθμευσης, σήραγγες κλπ.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America