Νέα


« 1 1 »


Η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχυρώνει δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας ενεργειακών πύργων ψύξεως!

KALIVIS SA LOGOΣτις 15 Δεκεμβρίου 2020, η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας σκυροδέματος πύργων ψύξεως παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εξειδικευμένων Συστημάτων Στεγάνωσης της 6.9.2018

Seminar20180906


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εξειδικευμένων Συστημάτων Στεγάνωσης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

... Περισσότερα


Πρόσκληση σε Σεμινάριο Εξειδικευμένων Συστημάτων Στεγάνωσης

SEMINAR 6-9-2018

Η KÖSTER BAUCHEMIE AG προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία, εφαρμοστή ή μελετητή του χώρου των δομικών κατασκευών, στο σεμινάριο με τίτλο "Εξειδικευμένα Συστήματα Στεγάνωσης", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6.9.2018 και ώρες 10:00 - 15:00 στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας Καλύβης Α.Ε. στην οδό Ορφέως 55, Γκάζι.

... Περισσότερα


H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρουσίασε την KÖSTER BAUCHEMIE AG στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Innovathens - GreeceΜια ενδιαφέρουσα εταιρική παρουσίαση περίμενε τους προσκεκλημένους της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ  το απόγευμα της 23ης Μαΐου 2018, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

... Περισσότερα


H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρουσιάζει την KÖSTER BAUCHEMIE AG στο INNOVATHENS στην Τεχνόπολη της Αθήνας

Innovathens - GreeceΤην KÖSTER BAUCHEMIE AG θα παρουσιάσει στην Ελλάδα η τοπική αντιπρόσωπος ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

... Περισσότερα


Επισκευή σκυροδέματος διαδρόμου τροφοδοσίας κτηνοτροφικής μονάδας: Γρήγορη λύση, ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον

Concrete restoration of the feed alley: Fast, safe and environmentally friendlyΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG προσφέρει στους κτηνοτρόφους μια εναλλακτική λύση για την ανακαίνιση των διαδρόμων τροφοδοσίας των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων τους, η οποία είναι οικονομικά και φιλική προς το περιβάλλον.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER Restoration Plaster Grey

Σοβάς αποκατάστασης που επιτρέπει τη διάχυση υδρατμών, ανθεκτικός σε άλατα. Μπορεί να εφαρμοστεί με το χέρι ή με μηχανή. Πολύ υψηλό πορώδες και υδροφοβικές ιδιότητες. Αποτρέπει ή μειώνει τον σχηματισμό συμπυκνωμάτων. Χωρίς ελαφρά πληρωτικά. Πιστοποίηση CE σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 998-1.

Παρακολουθήστε το βίντεο εφαρμογής του KÖSTER Restoration Plaster!

Βίντεο: Χαρακτηριστικά διάχυσης του KÖSTER Restoration Plaster!

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America