Νέα


« 1 3 »


Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

KALIVIS SA LOGOΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG ανέθεσε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ για την Ελληνική, την Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER Injection Gun

Ρυθμιζόμενο πιστόλι χειρός υψηλής πίεσης για τις αντλίες KÖSTER Acrylic Gel Pump και KÖSTER 1C Injection Pump. Το πιστόλι είναι εναλλακτικό της κλασικής μεθόδου χρήσης σφαιρικής βάνας, προσφέρει ευκολία στην εφαρμογή και είναι κατάλληλο για πίεση μέχρι 250 bar. Τοποθετείται με σύνδεσμο M16 x 1,5 εξωτερικού σπειρώματος και προσαρμόζεται στον εύκαμπτο σωλήνα έγχυσης KÖSTER HD. Περιλαμβάνει το KÖSTER Injection Whip (25 cm) και το KÖSTER Grip Head (συνδετικό σπείρωμα M 10x1.0).

Είναι κατάλληλο για έγχυση τζελ, ρητινών και οριζόντιων φραγμάτων (KÖSTER Mautrol 2K και KÖSTER Mautrol Flex 2K).

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America