Νέα


« 1 3 »


Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

KALIVIS SA LOGOΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG ανέθεσε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ για την Ελληνική, την Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER Crisin 76 Concentrate

Συνθετική ρητίνη πολύ χαμηλού ιξώδους για στεγανοποίηση ενάντια στην ανερχόμενη υγρασία, ακόμη και στην περίπτωση που η τοιχοποιία έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία και άλατα. Λόγω της πολύ χαμηλής πυκνότητας και της επιφανειακής τάσης που είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτή του νερού, το KÖSTER Crisin 76 Concentrate εκτοπίζει το νερό από τα τριχοειδή της τοιχοποιίας. Μετά από την πλήρη ωρίμανση, το KÖSTER Crisin 76 Concentrate παραμένει ελαστικό και δεν σαπίζει. Πυκνότητα: 0.91 g/cm³, Ιξώδες 15 mPa · s. Το KÖSTER Crisin 76 Concentrate είναι ανθεκτικό σε όλους τους επιθετικούς παράγοντες που συνήθως συναντώνται στην τοιχοποιία, όπως οξέα, αλκάλια και άλατα, τόσο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής όσο και μετά από πλήρη ωρίμανση. Σε συνδυασμό με τους σοβάδες KÖSTER Restoration Plasters είναι κατάλληλο για την αποκατάσταση της τοιχοποιίας.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America