Έργα Αναφοράς

Η ποιότητα είναι αυτή που κερδίζει. Αυτό αποδεικνύεται από τους αμέτρητους ικανοποιημένους πελάτες της KÖSTER σε όλο τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε μια σειρά από αναφορές ταξινομημένες ανά πεδίο εφαρμογής, ανά χώρα ή ανά προϊόν.

Αυτή είναι μια τυχαία επιλεγμένη αναφορά ως πρώτη εμφάνιση: 

Ελλάδα, Ρόδος, Οικία

Αντικείμενο
Αντιμετώπιση Ανερχόμενης Υγρασίας 
Πεδία εφαρμογής
Οριζόντια φράγματα με έγχυση χωρίς πίεση
Περιγραφή
Ένα πολύ δύσκολο και χρονίζον πρόβλημα ανερχόμενης υγρασίας σε σπίτι στη Ρόδο αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη επιτυχία με την εφαρμογή του συστήματος KÖSTER Crisin 76. Το σύστημα γωνιακής αναρρόφησης KÖSTER Suction Angle System με το KÖSTER Crisin 76 Concentrate είναι το πιο επιτυχημένο σύστημα της KÖSTER για την εφαρμογή οριζόντιου φράγματος υγρασίας σε υπάρχοντες τοίχους. Το KÖSTER Crisin 76 Concentrate είναι μια πολύ λεπτή υγρή ρητίνη που διεισδύει ακόμα και στα πιο μικρά τριχοειδή του δομικού υλικού, σταματά μόνιμα την τριχοειδή δράση ενώ παράλληλα προσδίδει υδροφοβικές ιδιότητες σε ολόκληρο το δομικό στοιχείο. Για την εφαρμογή του συστήματος δημιουργούνται οπές με τρυπάνι σε τακτά διαστήματα, ανάλογες με το πάχος της τοιχοποιίας. Το KÖSTER Crisin 76 Concentrate εγχύεται χωρίς πίεση στον τοίχο με την χρήση των γωνιακών βάσεων KÖSTER Suction Angle και των απορροφητικών ράβδων KÖSTER Capillary Rods οι οποίες λειτουργούν ως φυτίλι. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε χωρίς πίεση να αξιοποιεί την ίδια τριχοειδή δράση, η οποία είναι η αιτία της ανερχόμενης υγρασίας. Με τον τρόπο αυτόν χρησιμοποιείται η αιτία της ανερχόμενης υγρασίας για την καταπολέμησή της. Το μεγάλο πλεονέκτημα των ράβδων KÖSTER Capillary Rods είναι ότι δεν επιτρέπουν την άσκοπη διαρροή υλικού σε ρωγμές ή κενά. Το υλικό απελευθερώνεται μόνο στα σημεία που η ράβδος εφάπτεται με τα τοιχώματα της οπής, εμποτίζει το δομικό στοιχείο και το στεγανοποιεί πλήρως. 
Εφαρμοσμένο προϊόν

KÖSTER Crisin 76
KÖSTER Crisin 76 cartridge
KÖSTER Crisin 76 Concentrate
KÖSTER Crisin Cream
Εργολάβος
Βλάχος Βλάσης & Υιός Ο.Ε. 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America