Νέα

Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

Στις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα Εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster, ιδρυτής και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της KÖSTER BAUCHEMIE AG.

Με δεκαετίες εμπειρίας, ο Johann J. Köster είναι ιδιαίτερα καταξιωμένος στον τομέα και έχει συμπληρώσει σε αυτή τη θέση 8 χρόνια από το 2011 και μέχρι σήμερα, διάγωντας πλέον την 5η θητεία του.

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, ο κ. Köster ανακοίνωσε την ίδρυση μιας επιπλόν θυγατρικης ένωσης της Deutsche Bauchemie e.V .στο Βερολίνο καθώς και μια νέα ομάδα έργου σχετικά με τα μικροπλαστικά. Επίσης ανέπτυξε τη θέση του σχετικά με την ψηφιοποίηση των θεμάτων και τη Μοντελοποίηση Πληροφοριών Κτιρίων (Building Information Modeling).

Η Deutsche Bauchemie e.V. εκπροσωπεί την κατασκευαστική βιομηχανία στη Γερμανία σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο με τη συμμετοχή 130 εταιρειών όλων των μεγεθών.

Johann J. Köster Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Bauchemie e.V.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America